بیشترین فوتی‌ تصادفات موتورسیکلت در مشهد مربوط به عابر و سرنشین است ویدئو | موحدیان: تامین منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از راهبرد‌های شورای ششم بود ظهوریان: پویش مشهد مهربان بیانگر ماموریت کلان اجتماعی شهرداری است تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است برخورد با تخلیه فاضلاب در کشف‌رود تا پایان اردیبهشت هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط پاک قرار گرفت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) محدودیت ترافیکی بولوار ابوطالب به سمت چهارراه احمدآباد به دلیل نشست زمین در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اجرای عملیات رفع خطر محل فرونشت بولوار کلاهدوز مشهد + فیلم و تصاویر بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان‌رضوی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون وزیر کار: مشهد الگوی موفق توسعه حمل‌و‌نقل ریلی در سایر کلانشهر‌هاست ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند اختصاص یافت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهردار مشهد: سیاست ما واگذاری اجرای برنامه‌های مناسبتی به مردم است به دنبال پذیرش سالانه ۴۰ هزار مددجوی زائر هستیم
سرخط خبرها

۲۰۰ هزار نفر از شهروندان مشهدی در سامانه‌های جمع آوری هوشمند پسماند خشک ساماندهی شدند

  • کد خبر: ۱۳۵۹۹۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲
۲۰۰ هزار نفر از شهروندان مشهدی در سامانه‌های جمع آوری هوشمند پسماند خشک ساماندهی شدند
رییس اداره نظارت تفکیک از مبدا سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان ساکن در مناطق شهری این کلانشهر در سامانه‌های جمع آوری هوشمند پسماند خشک ساماندهی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن محمودی افزود: این شهروندان با بهره گیری از این سامانه‌ها روزانه حدود ۲۵ تن انواع زباله خشک شامل کاغذ، پلاستیک، شیشه و... را تحویل می‌دهند.
وی ادامه داد: شهروندان مشهدی می‌تواند عضو سامانه‌های جمع آوری هوشمند پسماند خشک شده و به داشتن شهری پاک و بدون آلاینده کمک کنند.
رییس اداره نظارت تفکیک از مبدا سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد گفت: این سامانه‌ها می‌تواند به همه ساکنان ۱۳ منطقه شهرداری مشهد سرویس دهی کند.
وی افزود: هم اکنون سه شرکت دانش بنیان (اکو) و (بهروب) و (بازیست) با مجوز سازمان مدیریت پسماند در همه مناطق شهر مشهد خدمات رسانی می‌کنند.
محمودی تصریح کرد: هوشمند سازی و مدیریت در حوزه تفکیک پسماند خشک شهری موضوعی است که دانش بنیان‌ها و استارتاپ‌های خلاق به آن ورود کرده و موفق هم بودند.
وی افزود: هوشمندی و مدیریت در حوزه تفکیک پسماند خشک شهری در واقع جلوگیری از دفن صد‌ها تن پسماند قابل انتقال به چرخه مصرف است.
وی اظهار داشت: رویکرد سازمان مدیریت پسماند مدیریت جمع آوری پسماند شهری به روش پیشرفته و نوین و نجات زمین از دفن زباله است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->